Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Pilates

Pilates on kaikille soveltuva, kehoa tasapainottava harjoittelumuoto. Säännöllinen laitepilates tai mattopilates harjoittelu kehittää kehonhallintaa, voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehotietoisuutta. 

Harjoittelu on perusteellista ja tarkkaa ja menetelmä etenee loogisesti. Tavoitteena on löytää optimaalinen toiminnallinen ryhti ja sen kautta liikkumisen helppous. Tähän pyritään vahvistamalla keskikehon syviä lihaksia, harjoittelemalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja kehon linjausta. Hyvä hengitystekniikka tukee liikkeiden oikeaa suoritusta. Haasteita löytyy myös pitkään lajia harrastaneille.

Edustamme studiolla modernia pilatesta, joka yhdistää ohjaukseen nykynäkemyksen mukaisen tiedon kehon toiminnasta ja terveellisestä liikkumisesta. Päätoimiset ohjaajamme ovat pitkän laitepilates ja mattopilates koulutuksen käyneitä.

Katso lisää: mattopilates peruskurssi, mattopilates viikkotunnit, laitepilates peruskurssi, laitepilates viikkotunnit. Pilatesta voit harjoitella myös yksityistunnilla, duo- tai triotunnilla. 

Edelliset tunnit ja kurssit soveltuvat pääasiassa kaikille, mutta viikkotunneissa on tarjolla lisänä: Äitiyspilates, Nuorten pilates ja Seniori pilates. Satunnaisesti järjestetään myös miesten ja lasten pilateskursseja.

Laitepilates- ja mattopilatesharjoittelu

Pilatesharjoittelussa on alkujaan käytetty pääasiassa vain laitteita. Vähitellen menetelmään tulivat mukaan mattoharjoitteet pallojen, kuminauhojen ja muiden pienvälineiden kanssa. Pilateslaitteet ovat erinomaisia aloittelijoille ja kuntoutukseen, sillä ne antavat tukea keholle, auttavat linjauksen ja syvän tuen löytymisessä. Toisaalta laite mahdollistaa harjoitteiden muokkaamisen myös vaikeammiksi ja raskaammiksi. Aktiiviliikkujat ja urheilijat voivat korjata lihasepätasapainoa laiteharjoittelulla ja samalla pystyvät haastamaan kehoaan hauskoilla, tehokkailla harjoitteilla. Mattopilateksessa hyödynnetään pienvälineitä tukemaan, hahmottamaan ja haastamaan liikkeitä.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki viikkotuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Yksityistuntien varaus erikseen sopimalla. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.