Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
PilatesTapiola

Tilat

PilatesTapiolan studio on varusteltu kaikilla pilateslaitteilla (Reformer, Cadillac, Wunda chair, Ladderbarrel). Reformer-pilateslaitteita on seitsemän kappaletta, joista osa on tornillisia (tower). Studiolla on myös monipuolisesti pienvälineitä ja terapeuttisen harjoittelun välineitä.

Löydät studion parhaiten Googlen kartan kautta etsimällä PilatesTapiola. Osoite itätuulenkuja 3 ohjaa hämäävästi kerrosta alemmalle tasolle.

Pääset studiolle Ainoan kauppakeskuksen M kerroksesta (käytä tätä, mikäli Helmakuja on suljettu), jolloin käänny ulkona yhdyskäytävän päästä vasemmalle ja sen jälkeen oikealle Tuulimäen parkkipaikalle. Parkkipaikan päässä on portaat ylös. Tämän jälkeen käänny oikealle ja käänny oikealle heti ennen pientä metsäaluetta. Eli vasemmalla on metsäaluetta ja oikealla on valkoisia 80-luvun taloja. Kun jatkat eteenpäin, studio sijaitsee vasemmalle jäävässä valkoisessa talossa.

Parkkipaikkoja löytyy Ainoasta (2h ilmaisia aplikaatiolla) ja Tuulimäessä 2h ilmaisia (mutta paikat saattavat olla varsinkin iltaisin varattuja), Itätuulenkujalla on muutamia ilmaisia paikkoja ja Revontulentiellä muutamia maksullisia paikkoja.