Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Klassinen Akupunktio

Klassinen akupunktio on osa kiinalaista lääketiedettä. Se edustaa vanhaa akupunktioperinnettä niin sanottua viiden vaiheen ja kuuden liikkeen (wu yun liu qi) koulukuntaa. Klassisen akupunktion peruspilarina ovat qi sekä yin ja yang ja kaikkeuden jatkuva pyrkimys tasapainoon ja harmoniaan. Klassinen akupunktio ottaa aina huomioon yksilön perusenergiat sekä vuoden, vuodenajan, vuorokauden ja kellonajan tuomat vaihtelut ympäröivään maailmaamme. Hoito on aina yksilöllinen, eli kahdella eri ihmiselle ei välttämättä käytetä samaa hoitoa samaan vaivaan. 

Klassisen akupunktion diagnostiikassa käytetään työkaluina haastattelua, tunnustelua, aisteja ja pulssidiagnostiikkaa. Pulssidiagnostiikassa pyritään kartoittamaan meridiaaneissa kulkevan energian tilaa, johon vaikutetaan akupunktiopisteiden kautta joko ohuiden neulojen tai silkkien avulla. Neuloja käytetään kerrallaan usein vain muutamia. Kiinalainen lääketiede sopii myös täydentämään länsimaisen lääketieteen hoitoja. Akupunktiohoitajan koulutus klassiseen kiinalaiseen lääketieteeseen kestää 3,5 vuotta. 

Hoitovaraukset Pilates Tapiolan varauskalenterista. Lisätietoja palveluista ja hinnoista sivulta www.akumai.fi

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.