Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus antaa tietoa ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaan synnytykseen. Synnytys on tapahtuma, joka etenee omalla painollaan ja sen kulkua on lähes mahdotonta kontrolloida. Hyvä valmistautuminen synnytykseen luo turvallisuuden ja hallinnan tunnetta tapahtumassa, jonka seurauksena maailmaan syntyy uusi ihminen. Synnytys on tapahtumana aina ainutlaatuinen riippumatta siitä, millaisia toiveita synnyttäjällä on synnytyksen suhteen tai miten synnytys etenee. Luottamus synnytykseen tapahtumana ja omaan itseen ovat hyvän synnytyksen peruspilareita.

Voit varata Pilates Tapiolan sivuilta varauskalenterin kautta kätilölle/akupunktiohoitajalle ajan yksityiseen synnytysvalmennukseen/synnytyskeskusteluun. Halutessasi voit yhdistää aikaan myös akupunktiohoidon. Hoitaja antaa akupunktiota myös synnytyksen käynnistämiseen. Pilates ja äitiysfysioterapeuttiset harjoitteet valmistavat myös kehoa ja äitiä kokonaisuutena synnytykseen. Voit varata ajan äitiysfysioterapeutti Sannalta sähköpostilla tai soittamalla. Järjestämme yhteistyönä kätilön ja äitiysfysioterapeutin kanssa synnytysvalmennuksia pienryhmässä. Synnytysvalmennuksiin myös isät ovat tervetulleita ja toivottuja mukaan.

Oletko kiinnostunut myös muista äitiyspalveluista? Lue lisää niistä täältä.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.