Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:

Pilates ja Spiraalistabilaatio -retriitti

Pilates ja Spiraalistabilaatio -retriitti 9.-12.3. Pidämme maaliskuussa 9.-12.3. Pilates ja Spiraalistabilaatio -retriitin Ylläksellä. Lähde mukaan lumiseen lappiin rauhoittumaan, treenaamaan ja ulkoilemaan ihanaan miljööseen mukavassa porukassa. Ryhmäkoko on maksimissaan 6-8.

Read more

Studion muutto

Studion muutto Studio muutti Tapiolan keskustaan heinäkuussa 2021. Nykyinen osoite: Itätuulenkuja 3 B. Löydät studion parhaiten Googlen kartan kautta etsimällä PilatesTapiola. Osoite Itätuulenkuja 3 ohjaa hämäävästi kerrosta alemmalle tasolle. Ainoan kauppakeskuksesta pääset 1 kerroksesta Helmakujaa pitkin oikeaan suuntaan ulos (lähellä Espresso Housea). Kävele Helmakujan päähän ja käänny oikealle. Kävele eteenpäin n. 40 m  ja käänny portaista vasemmalle. Studio sijaitsee oikealla…

Read more

HealthySpineOnline.com -PilatesTapiolan verkkokauppa

HealthySpineOnline.com -PilatesTapiolan verkkokauppa Verkkokauppa uudistui! Sivuston käyttö on nyt helpompaa ja valikoimaa on lisätty. Studiolta tuttua laadukasta ja huolellista treeniä milloin vaan missä vaan videomuodossa! Pitkälle kouluttautuneet liikunnanohjaajat ja fysioterapeutit tukenasi.  PilatesTapiolan verkkokaupasta löydät yksittäiset videotallenteet, videotallennepaketin sekä pienvälineet harjoitteluun.

Read more

Ohjeet Live stream ja Online tunteihin

Ohjeet Live stream ja videotallenne-tunteihin Live stream tunnit tapahtuvat Zoom:in välityksellä. Voit halutessasi ladata ohjelman jo etukäteen ennen tunnin alkua. Löytyy esim Googlesta ”zoom download” tai tästä. Vaihtoehtoisesti saat sen ladattua myös linkin kautta jonka saat sähköpostiisi viimeistään n.10 min ennen tunnin alkua. Jos sinulla on kysyttävää ohjelman lataamiseen liittyen, laita viestiä info@pilatestapiola.fi. Autamme mielellämme.  Videotallenetunnit löydät osoitteesta www.healthyspineonline.com. Tarjolla on sekä…

Read more

Hoitoajat

FYSIOTERAPIA-, OSTEOPATIA- JA HIERONTA-AIKOJEN VARAUS PilatesTapiolan vapaat hoitoajat löytyvät varauskalenterista. Mikäli olet kiinnostunut muista ajoista, laita kyselyä sähköpostilla info@pilatestapiola.fi tai soita 045-1356178.

Read more