Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Fysioterapia

Olemme erikoistuneet manuaalisiinhoitoihin sekä aktiiviseen fysioterapiaan; arvioimaan ryhtiä, analysoimaan liikkumista ja ohjaamaan uudenlaista, optimaalisempaa tapaa käyttää kehoa. Fysioterapiaa on tarjolla yksilöllisesti sekä ryhmämuotoisesti 4 hengen Circuit-pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittellaan yksilöllisesti oman ohjelman ja tavoitteiden mukaisesti. Pienryhmäharjoittelu on suosittu fysioterapia harjoittelumuoto ennen varsinaisiin liikuntaryhmiin kuten Reformer-laiteharjoittelutunnille siirtymistä. 

Fysioterapiassa käytetään monipuolisesti eri terapeuttisia menetelmiä kuten nivelmobilisointia, faskia- ja pehmytkudoskäsittelyjä sekä akupunktiota. Teemme tiivistä yhteistyötä myös osteopaattien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Katso lisää: Circuit-pienryhmä. Fysioterapiaa on saatavilla myös yksityiskäyntinä.

Roosan fysioterapia hoitoaikoja tarjolla varauskalenterissa. Muita aikavaihtoehtoja  hänelle tai muille terapeuteille voit kysellä sähköpostilla info@pilatestapiola.fi

Studiolta löydät fysioterapiaa:

  • Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa
  • Neurologisissa sairauksissa
  • Raskaanaoleville ja synnyttäneille
  • Ikääntyneille (geriatrinen fysioterapia)
  • Studiolla toimii moniammatillinen skolioositiimi
Fysioterapia PilatesTapiola

Fysioterapeutit

Ohjaaja Sanna

Sanna

fysioterapeutti Roosa

Roosa

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.