Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Fysioterapia

Olemme erikoistuneet manuaalisiinhoitoihin sekä aktiiviseen fysioterapiaan; arvioimaan ryhtiä, analysoimaan liikkumista ja ohjaamaan uudenlaista, optimaalisempaa tapaa käyttää kehoa. Fysioterapiaa on tarjolla yksilöllisesti sekä ryhmämuotoisesti 4-6 hengen Circuit-pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittellaan yksilöllisesti oman ohjelman ja tavoitteiden mukaisesti. Pienryhmäharjoittelu on suosittu fysioterapia harjoittelumuoto ennen varsinaisiin liikuntaryhmiin kuten Reformer-laiteharjoittelutunnille siirtymistä. 

Fysioterapiassa käytetään monipuolisesti eri terapeuttisia menetelmiä kuten nivelmobilisointia, faskia- ja pehmytkudoskäsittelyjä sekä akupunktiota. Teemme tiivistä yhteistyötä myös osteopaattien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Katso lisää: Circuit-pienryhmä. Fysioterapiaa on saatavilla myös yksityiskäyntinä.

Roosan fysioterapia hoitoaikoja tarjolla varauskalenterissa. Muita aikavaihtoehtoja  hänelle tai muille terapeuteille voit kysellä sähköpostilla info@pilatestapiola.fi

Studiolta löydät fysioterapiaa:

  • Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa
  • Neurologisissa sairauksissa
  • Raskaanaoleville ja synnyttäneille
  • Ikääntyneille (geriatrinen fysioterapia)
  • Studiolla toimii moniammatillinen skolioositiimi
Fysioterapia PilatesTapiola

Fysioterapeutit

Ohjaaja Sanna

Sanna

fysioterapeutti Roosa

Roosa

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät vastaanottoajat varauskalenterista, josta pääset myös varaamaan ajan. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, voit kysellä muita aikoja: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.