Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Fysioterapeutti Tapiola

Fysioterapia Espoo

Olemme erikoistuneet manuaalisiin hoitoihin sekä aktiiviseen fysioterapiaan; arvioimaan ryhtiä, analysoimaan liikkumista ja ohjaamaan uudenlaista, optimaalisempaa tapaa käyttää kehoa. Fysioterapiaa on tarjolla yksilöllisesti sekä ryhmämuotoisesti 4-7 hengen FysioCircuit-pienryhmissä, joissa harjoittellaan yksilöllisesti oman ohjelman ja tavoitteiden mukaisesti. Pienryhmäharjoittelu on suosittu fysioterapiaharjoittelumuoto ennen varsinaisiin liikuntaryhmiin, kuten Reformer-laiteharjoittelutunnille siirtymistä. Fysioterapiassa käytetään monipuolisesti eri terapeuttisia menetelmiä, kuten nivelmobilisointia, faskia- ja pehmytkudoskäsittelyjä sekä akupunktiota. Teemme tiivistä yhteistyötä myös osteopaattien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Fysioterapiaa on saatavilla myös yksityiskäyntinä.

Fysioterapiahoitoaikoja on tarjolla varauskalenterissa. Muita aikavaihtoehtoja voit kysellä sähköpostilla info@pilatestapiola.fi

Fysioterapeutit

Ohjaaja Sanna

Sanna

fysioterapeutti Roosa

Roosa

Fysioterapia Tapiola, Espoo

  • Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa
  • Neurologisissa sairauksissa
  • Raskaanaoleville ja synnyttäneille
  • Ikääntyneille (geriatrinen fysioterapia)
  • Studiolla toimii moniammatillinen skolioositiimi
Fysioterapia PilatesTapiola
Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät vastaanottoajat varauskalenterista, josta pääset myös varaamaan ajan. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, voit kysellä muita aikoja: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.