Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Hieronta Tapiola Espoo

Hieronta Espoo, Tapiola

Hierojasi Tapiolassa

Klassinen hieronta, palauttava urheiluhieronta, passiiviset venytykset ja triggerpisteiden manipulointi. Hieronta on kaikenikäisille sopiva hoitomuoto, josta on apua kehon kiputiloihin ja jumeihin. Hieronnassa käsitellään kehon pehmytkudoksia erilaisten hierontatekniikoiden avulla. Hieronta rentouttaa ja tuo hyvän olon, tehostaa palautumista ja auttaa pitämään lihakset elastisina. Säännöllisenä se on erinomaista kehonhuoltoa ja palautumista tehostavaa. Lihasjännitysten ja puolierojen tasaaminen auttaa hyvän ryhdin saavuttamisessa ja ylläpidossa. Hieronta on tapa hoitaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Hieronnassa on suositeltavaa käydä säännöllisesti ja ennaltaehkäisevästi. Yleensä hierojalle kuitenkin hakeudutaan vasta, kun ongelmat alkavat näyttäytymään. Ongelmien ilmetessä keskimäärin 2-5 käsittelykertaa lyhyemmän ajan sisään voivat auttaa akuuteissa tilanteissa. Tutustu myös fysioterapiapalveluihimme >

Kiinnostuitko?

Varaa aika & Ilmoittaudu

Löydät vastaanottoajat varauskalenterista, josta pääset myös varaamaan ajan. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, voit kysellä muita aikoja: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.