Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Faskiaharjoittelu

Faskiaharjoittelu on kokonasvaltaista kehon liikkuvuusharjoittelua, jossa pyritään kehon lihastoimintaketjuja harjoittamalla parantamaan ketjujen liukua toisiinsa nähden sekä sitä kautta parantamaan koko kehon voimantuottoa, liikkuvuutta, koordinaatiota sekä tasapainoa.

Faskiaharjoittelu on dynaamista, rauhallista ja laaja-alaista, ja siinä on hengityksellä tärkeä merkitys. Tunti koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, toiminnallisista ja aktiivisista venytyksistä, kehonhallintaharjoitteista sekä faskiakäsittelystä pallolla. Harjoittelussa kiinnitetään huomiota myös kehon syvän tuen aktivoimiseen, niin että keho olisi kannateltu ja pidentynyt  harjoitteita tehdessä.

Harjoittelu sopii kaikille, jotka haluavat parantaa koko kehon toimintakykyä ja hyvinvointia. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Katso  lisää: faskia kurssi ja faskiaharjoittelu tunnit. Faskiaharjoittelua voit tehdä myös yksityistunnilla.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.