Studion muutto


Studio muutti Tapiolan keskustaan heinäkuussa 2021. Nykyinen osoite: Itätuulenkuja 3 B.

Löydät studion parhaiten Googlen kartan kautta etsimällä PilatesTapiola. Osoite Itätuulenkuja 3 ohjaa hämäävästi kerrosta alemmalle tasolle.

Ainoan kauppakeskuksesta pääset 1 kerroksesta Helmakujaa pitkin oikeaan suuntaan ulos (lähellä Espresso Housea). Kävele Helmakujan päähän ja käänny oikealle. Kävele eteenpäin n. 40 m  ja käänny portaista vasemmalle. Studio sijaitsee oikealla valkoisen talon pohjakerroksessa. Reitti on merkitty myös standein.

Pääset Ainoasta myös M kerroksesta (käytä tätä, mikäli Helmakuja on suljettu), jolloin käänny ulkona yhdyskäytävän päästä vasemmalle ja sen jälkeen oikealle Tuulimäen parkkipaikalle. Parkkipaikan päässä on portaat ylös. Tämän jälkeen käänny oikealle ja käänny oikealle heti ennen pientä metsäaluetta. Eli vasemmalla on metsäaluetta ja oikealla on valkoisia 80-luvun taloja. Kun jatkat eteenpäin, studio sijaitsee vasemmalle jäävässä valkoisessa talossa.

Parkkipaikkoja löytyy Ainoasta (2h ilmaisia aplikaatiolla) ja Tuulimäessä 2h ilmaisia (mutta paikat saattavat olla varsinkin iltaisin varattuja), Itätuulenkujalla on muutamia ilmaisia paikkoja ja Revontulentiellä muutamia maksullisia paikkoja.

Reitti kartalla:

Leave a comment