Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Live stream ja Online tunnit

PilatesTapiolan Live stream tunneilla treenataan striimatuilla pilates- ja spiraalistabilaatiotunneilla. Vaihtoehtoisesti tarjolla on laaja videokirjasto osoitteessa www.healthyspineonline.com, joka sisältää yksittäin ostettavissa olevia videoita sekä tallennepaketin, jolla saat koko videokirjaston käyttöösi.

Tallennepaketilla saat pääsyn videokirjastoon kuukaudeksi. Kirjastosta löydät myös peruskurssit pilatekseen ja spiraalistabilaatioon, jolloin aloittaminen sujuu helposti. Live stream tunteja voi ostaa yksittäin tai 10x kortilla.

Videokirjasto
35e/kk

Live stream tunnit:
10x (voimassa 4kk) 150e
5x (voimassa 2kk) 80e
1x 17e

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.
Varaukset Live stream ja videokirjaston tunneille tehdään varauskalenterista.
Kortit tilataan sähköpostilla info@pilatestapiola.fi.
Maksu: laskulla tai liikuntaseteleillä

Aloita harjoittelu etänä yksityistunnilla. Järjestämme etänä myös yksityis- , FysioCircuit- ja tilaustunteja. Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse.

Pilatestunneilla et tarvitse välttämättä välineitä. Videokirjastossa on tarjolla pilatestunteja myös eri välineiden kanssa. Spiraalistabilaatioon suosittelemme hankkimaan SPS-kuminauhan, mutta välttämätön se ei ole. Jos haluat harjoitteluun välineitä, käy katsomassa www.healthyspineonline.com. Tilaukset: info@pilatestapiola.fi.

Synnyttäneet ja raskaanaolevat voivat osallistua mattopilatekseen ja spiraalistabilaatioon. Ilmoitathan tästä kuitenkin vaikka sähköpostilla etukäteen hyvissä ajoin tai ennen tunnin alkua, jotta ohjaaja tietää antaa sinulle tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä.

Ohjeet Live stream ja videotallenne-tunneille löydät tästä.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Kaikki tuntimme löydät varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niille.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178

Pidätämme oikeuden muutoksiin.