Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Palvelut

Live stream ja Online tunnit

PilatesTapiolan online tunneilla treenataan striimatuilla pilates- ja spiraalistabilaatiotunneilla. Lisäksi tarjolla on laaja videokirjasto.
”All-you-can-pilates”  Passilla saat rajoittamattoman pääsyn videokirjastoon. Kirjastosta löydät myös peruskurssit pilatekseen ja spiraalistabilaatioon, jolloin aloittaminen sujuu helposti. Vaihtoehtoisesti tunteja voi ostaa yksittäin tai 10x kortilla.

Pääset katsomaan tunteja sähköpostiin lähetettävän linkin kautta sopivana aikana. Yksittäiset Online tunnit ovat katsottavissa viikon jälkikäteen.

Puistotunnit (Pilatesta pystyssä/ spiraalistabilaatio/ sauvakävelytekniikka) pidetään Tapiolassa Kaskiniityllä. Ryhmäkoko pieni, jotta tarvittavat etäisyydet voidaan säilyttää helposti. Puistotunneille ilmottautuminen tapahtuu varauskalenterin kautta.

”All-you-can-pilates” passi:

Videokirjasto
35e/kk

Online tunnit:
10x (voimassa 4kk) 150e
5x (voimassa 2kk) 80e
1x 17e

Äitiyspilates (raskaanaolevat ja synnyttäneet):
10x (voimassa 4kk) 120e
5x (voimassa 2kk) 65e
1x 14e

Live stream aikataulu:
Ma 10.15 Äitiyspilates (soveltuu muillekkin kuin äideille)
Ma 17.15 Pilates & Spiraalistabilaatio
Ti 18.15 Pilates
Ke 9.00 Spiraalistabilaatio
To 17.15 Pilates
Su 9.15 Pilates

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.
Varaukset Live stream ja videokirjaston tunneille tehdään varauskalenterista.
Passit ja kortit tilataan sähköpostilla info@pilatestapiola.fi.
Maksu: laskulla tai liikuntaseteleillä

Aloita harjoittelu etänä yksityistunnilla. Uusille asiakkaille ensimmäinen yksityistunti 70e (norm. 85e). Tarjous voimassa toukokuun -21 loppuun. Järjestämme etänä myös yksityis- , FysioCircuit- ja tilaustunteja. Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse.

Pilatestunneilla et tarvitse välttämättä välineitä. Videokirjastossa on tarjolla pilatestunteja myös eri välineiden kanssa. Spiraalistabilaatioon suosittelemme hankkimaan SPS-kuminauhan, mutta välttämätön se ei ole. Jos haluat harjoitteluun välineitä, käy katsomassa www.healthyspineonline.com. Tilaukset: info@pilatestapiola.fi.

Synnyttäneet ja raskaanaolevat voivat osallistua mattopilatekseen ja spiraalistabilaatioon. Ilmoitathan tästä kuitenkin vaikka sähköpostilla etukäteen hyvissä ajoin tai ennen tunnin alkua, jotta ohjaaja tietää antaa sinulle tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä.

Ohjeet Live stream ja Online tunneille löydät tästä.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Kaikki tuntimme löydät varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niille.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178

Pidätämme oikeuden muutoksiin.