Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Hoitopalvelut

Kalevalainen jäsenkorjaus, Espoo

Kalevalainen jäsenkorjaaja Espoon Tapiolassa. Kalevalaisen jäsenkorjauksen juuret ovat suomalaisessa kansanparannusperinteessä. Keskeisiä periaatteita ovat kokonaisvaltaisuus ja hoidon lempeys. Hoidossa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön epätasapainoon joutuneita rakenteita, jotka tuntuvat ja näkyvät mm. lihasten toiminnallisina eroina kehon eri osissa sekä kudosmuutoksina. Tasapainotus suoritetaan mobilisoimalla kudoksia käyttäen apuna lihaksien ja nivelien luonnollisia liikkeitä sekä liikeratoja. Hoidossa käsitellään koko tuki- ja liikuntaelimistö jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Hoito tehdään aina kehoa kuunnellen ja kivun tuntemuksia välttäen. Hoidon kesto on noin 1,5 tuntia. Pari päivää hoidon jälkeen on hyvä varata kevyempään olotilaan, raskasta liikuntaa ja ponnistuksia tulee välttää.

Kalevalainen jäsenkorjaus, Tapiola

Kalevalaisella jäsenkorjauksella hoidetaan tuki- ja liikuntaelinvaivoja, selkä- ja sekä niska-hartiaseudun kipuja ja jännitystiloja. Apua on saatu migreeniin ja lihasjännityksistä aiheutuviin päänsärkyihin, purentahäiriöihin, jäätyneeseen olkapäähän, tenniskyynärpäähän ja hiirikäsiongelmiin. Hoito sopii erinomaisesti myös työterveyden ylläpitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hyviä hoitotuloksia on saatu etenkin lasten ja nuorten skolioosin hoidossa.

Tuki- ja liikuntaelimistön tasapainottuminen poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvorakenteita ja parantaa nivelien liikkuvuutta. Samalla aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste- ja verenkierto paranevat ja hermosto vapautuu mahdollisista pinnetiloista.

Kalevalainen jäsenkorjaus, Espoo

Kalevalainen jäsenkorjaaja

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät vastaanottoajat varauskalenterista, josta pääset myös varaamaan ajan. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, voit kysellä muita aikoja: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.