Revontulentie 8 D, 02100, Espoo
045 135 6178
info@pilatestapiola.fi
Seuraa meitä:
Palvelut

Pilates

Pilates on kaikille soveltuva, kehoa tasapainottava harjoittelumuoto. Säännöllinen harjoittelu kehittää kehonhallintaa, voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, tasapainoa sekä kehotietoisuutta. 

Harjoittelu on perusteellista ja tarkkaa ja menetelmä etenee loogisesti. Tavoitteena on löytää optimaalinen toiminnallinen ryhti ja sen kautta liikkumisen helppous. Tähän pyritään vahvistamalla keskikehon syviä lihaksia, harjoittelemalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja kehon linjausta. Hyvä hengitystekniikka tukee liikkeiden oikeaa suoritusta. Haasteita löytyy myös pitkään lajia harrastaneille.

Katso lisää: mattopilates peruskurssi, mattopilates viikkotunnit, laitepilates peruskurssi, laitepilates viikkotunnit. Pilatesta voit harjoitella myös yksityistunnilla.  

Laite- ja mattoharjoittelu

Pilatesharjoittelussa on alkujaan käytetty pääasiassa vain laitteita. Vähitellen menetelmään tulivat mukaan myös mattoharjoitteet pallojen, kuminauhojen ja muiden pienvälineiden kanssa. Pilateslaitteet ovat erinomaisia aloittelijoille ja kuntoutukseen, sillä ne antavat tukea keholle, auttavat linjauksen ja syvän tuen löytymisessä. Toisaalta laite mahdollistaa harjoitteiden muokkaamisen myös vaikeammiksi ja raskaammiksi. Aktiiviliikkujat ja urheilijat voivat korjata lihasepätasapainoa laiteharjoittelulla ja samalla pystyvät haastamaan kehoaan hauskoilla, tehokkailla harjoitteilla. Mattopilateksessa hyödynnetään pienvälineitä tukemaan, hahmottamaan ja haastamaan liikkeitä.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© 2019. PilatesTapiola. Kaikki oikeudet pidätetään.