Revontulentie 8 D, 02100, Espoo
045 135 6178
info@pilatestapiola.fi
Seuraa meitä:
Palvelut

Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus antaa tietoa ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaan synnytykseen. Synnytys on tapahtuma, joka etenee omalla painollaan ja sen kulkua on lähes mahdotonta kontrolloida. Hyvä valmistautuminen synnytykseen luo turvallisuuden ja hallinnan tunnetta tapahtumassa, jonka seurauksena maailmaan syntyy uusi ihminen. Synnytys on tapahtumana aina ainutlaatuinen riippumatta siitä, millaisia toiveita synnyttäjällä on synnytyksen suhteen tai miten synnytys etenee. Luottamus synnytykseen tapahtumana ja omaan itseen ovat hyvän synnytyksen peruspilareita.

Voit varata Pilates Tapiolan sivuilta varauskalenterin kautta Annelta ajan yksityiseen synnytysvalmennukseen/synnytyskeskusteluun. Halutessasi voit yhdistää aikaan myös akupunktiohoidon. Annan akupunktiota myös synnytyksen käynnistämiseen. Olemme lähiaikoina myös järjestämässä synnytysvalmennusta pienryhmässä yhteistyössä Pilates Tapiolan kanssa. Voit ilmaista kiinnostuksesi pienryhmävalmennukseen joko Pilates Tapiolaan ja Annelle. Lisätietoja palveluista ja hinnoista sivulta www.akumai.fi

Oletko kiinnostunut myös muista äitiyspalveluista? Lue lisää niistä täältä.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© 2019. PilatesTapiola. Kaikki oikeudet pidätetään.