Revontulentie 8 D, 02100, Espoo
045 135 6178
info@pilatestapiola.fi
Seuraa meitä:
Palvelut

Hieronta

Hieronnan vaikutuksia

Hieronta rentouttaa ja tuo hyvän olon, tehostaa palautumista ja auttaa pitämään lihakset elastisina. Säännöllisenä se tehostaa kehonhuollon edistymistä. Lihasjännitysten ja puolierojen tasaaminen auttaa hyvän ryhdin saavuttamisessa ja ylläpidossa.

Palvelut

Voice Massage

Voice Massage -hieronta on kokonaisvaltaista hierontaa äänentuoton ja hengityksen alueelle klassisen hieronnan ottein. Sitä kautta luodaan edellytykset puheen ja laulun tasapainoiselle äänentuotolle. Hieronta tehdään hitain ottein ja vaikutetaan myös syvimpiin lihaksiin näillä alueilla.

Hierontaan kuuluu selän ja niska-hartiaseudun käsittely sekä kokonaisvaltaisesti rintakehän alueen käsittely, jossa pyrin lisäämään rintakehän alueen kimmoisuutta, jotta hengittäminen helpottuu ja syvenee. Käsittelyyn kuuluu myös kaulan, kasvojen ja pään hieronta. Asiakkaan tarpeen mukaan käsittelen myös kurkunpään ulkoisia lihaksia tai purentalihaksia.

Kurkunpään ulkoisissa lihaksissa voi olla kireyttä, jonka on voinut aiheuttaa liian pinnallinen ja ylhäällä oleva hengitys tai hampaiden yhteen pureminen tai narskuttaminen. Erilaiset äänenkäyttöön liittyvät häiriöt tai virheellinen ryhti voivat myös lisätä jännitystä kurkunpään seudulla. Mahdolliset oireet voivat silloin olla mm. kivun tai palan tunne kurkussa, äänen käheys, äänen väsyminen tai rykimisen tarve.

Käsittelyn aikana tehdään hieronnan lisäksi asiakkaan kanssa niin sanottua hengityttämistä, jossa asiakkaan hengittämisen kautta aktivoidaan kaikki hengitykseen osallistuvat lihakset ja saamme rintakehän luista kehikkoa avattua.

 

Voice Massage -hieronnasta voi saada apua mm.:

 • Ääniammatilaiset kuten esim. laulajat, kanttorit, opettajat, papit, puhallinsoittajat, näyttelijät, poliitikot.
 • Muut puhetyöläiset
 • Astmaatikot ja allergikot
 • Istumatyöntekijät
 • Urheilijat
 • Rentoutumisen tarpeessa olevat

 

Hierojat

Tapani

Olen koulutettu hieroja, valmistuessani hierojakoulu Relaxista 2017 erikoistuin urheilijan lihashuoltoon. Käyttämiäni tekniikoita ovat useimmille tuttu, rentouttava klassinen hieronta väliaineella (öljy/voide), palauttava urheiluhieronta, passiiviset venytykset ja triggerpisteiden manipulointi. Tarpeen vaatiessa käytän useampaakin tekniikkaa yhdellä käyntikerralla. Olen toiselta ammatiltani muusikko.

Krista

Olen suorittanut Somatic Fysio -koulutuksen ja jatko-opinnot työharjoitteluna Jarmo Ahosen opissa. Fysioterapiatyössäni hyödynnän manuaalista terapiaa (faskia- eli lihaskalvokäsittelyä ja nivelten mobilisointia), hoidan purentaelimistön ongelmia sekä käytän syväaaltolaitetta (Atlas Balans) ja sokkiaaltoterapialaitetta (Shockwave Therapy). Teen asiakkailleni myös kävelyn ja liikkeen analysointeja.

Krista tekee PilatesTapiolassa Voicemassage:a.

 • Fysioterapeutti (ruotsi, suomi, englanti)
 • Somatic Pilates -ohjaaja
 • Mediyoga -ohjaaja
 • Spiraalistabilaatio -ohjaaja
 • Voicemassage terapeutti
Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© 2019. PilatesTapiola. Kaikki oikeudet pidätetään.