Revontulentie 8 D, 02100, Espoo
045 135 6178
info@pilatestapiola.fi
Seuraa meitä:
Palvelut

Fysioterapia

FysioTirri on erikoistunut aktiiviseen fysioterapiaan; arvioimaan ryhtiä, analysoimaan lliikkumista ja ohjaamaan uudenlaista, optimaalisempaa tapaa käyttää kehoa. Fysioterapiaa on tarjolla yksilöllisesti sekä ryhmämuotoisesti 4 hengen Circuit-pienryhmissä. Pienryhmässä harjoittellaan yksilöllisesti oman ohjelman ja tavoitteiden mukaisesti. Pienryhmäharjoittelu on suosittu harjoittelumuoto ennen varsinaisiin liikuntaryhmiin kuten Reformer-laiteharjoittelutunnille siirtymistä. 

Fysioterapiassa käytetään myös muita terapeuttisia menetelmiä kuten nivelmobilisointia, faskia- ja pehmytkudoskäsittelyjä sekä akupunktiota. Teemme tiivistä yhteistyötä myös osteopaattien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Katso lisää: Circuit-pienryhmä. Fysioterapiaa on saatavilla myös yksityistuntina.

Roosan ja Tuomaksen fysioterapia hoitoaikoja tarjolla varauskalenterissa. Muita aikoja voit kysellä sähköpostilla info@pilatestapiola.fi

Studiolta löydät fysioterapiaa:

  • Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa
  • Neurologisissa sairauksissa
  • Raskaanaoleville ja synnyttäneille
  • Ikääntyneille (geriatrinen fysioterapia)
  • Studiolla toimii moniammatillinen skolioositiimi

Fysioterapeutit

Sanna

Tuomas

Roosa

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan

Löydät kaikki tuntimme varauskalenterista, josta pääset myös ilmoittautumaan niihin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen myös: info@pilatestapiola.fi, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 045 135 6178.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

© 2019. PilatesTapiola. Kaikki oikeudet pidätetään.