Itätuulenkuja 3 B, 02100, Espoo
Seuraa meitä:
Etusivu
Tervetuloa PilatesTapiolaan

PilatesTapiola on yksilölliseen harjoitteluun suuntautunut fysioterapia ja liikuntastudio. Liikkeen laatu ja tarkkuus ovat ohjaajillemme sydämen asia. Ryhmäkoot pidetään pieninä, jotta yksilöllinen huomioiminen on mahdollista.

Kevätkausi
Kevätkausi alkaa 9.1.
HSO
HealthySpineOnline

PilatesTapiolan verkkokauppa uudistui!

Löydät sieltä videotallenteet kotitreenejä varten. Valikoima on laajentunut ja käyttö helpompaa!

Vakiovaraus
Vakiovaraus tunnille
Tarjolla Live stream ja Online tunteja
Tarjolla Live stream ja Online tunteja
Äiti & Vauva -tunnit
Äiti & Vauva -tunnit

Äitiysryhmät soveltuvat sekä raskaanaoleville että synnyttäneille.

Voimaa ja Kuntoa Pilateksella
Voimaa ja Kuntoa Pilateksella

Haluatko kohottaa kuntoa ja haastaa hauskasti kehoa laitepilateksella?

Apua kuntoutukseen
Apua kuntoutukseen

Kiputiloja? Rasitusvammoja? Leikkaukseen valmistautumassa? Palautumassa synnytyksestä?

Monipuolinen kurssitarjonta
Monipuolinen kurssitarjonta

Haasta kehoa monipuolisella dynaamisella liikkuvuusharjoittelulla.
Aikataulussa mm. faskiaharjoittelu ja spiraalistabilaatio.

Laitepilates peruskurssi
Laitepilates peruskurssi

Aloita uusi harrastus jo tänään!

Selkä kuntoon
Selkä kuntoon

Pidä selkä kunnossa spiraalistabilaatiolla!

previous arrow
next arrow
Yksilöllistä harjoittelua

Tervetuloa PilatesTapiolaan!

Studion tuntivalikoimassa on Mattopilates-, Laitepilates-, Spiraalistabilaatio-Modern Nordic Walking- ja Äitiys-tunteja sekä Fysioterapeuttista harjoittelua. Palveluissamme on myös fysioterapeutin, Kalevalaisen jäsenkorjaajan ja hierojan vastaanotto. Lisäksi tarjoamme vaihtelevia kursseja, workshoppeja ja tilaustunteja. Studiolla on yksityis- ja ryhmätunteja kaikenkuntoisille liikkujille, sekä miehille että naisille. Ohjaajamme ovat liikunnan ja terveydenhuollon kokeneita, monipuolisia ammattilaisia. Olemme kaikki STOTT PILATES®-koulutuksen käyneitä. Pilatesstudiomme sijaitsee Espoon Tapiolassa.

Näin aloitat harjoittelun

Oletko uusi asiakas?

Studiolla on tarjolla fysioterapiaa ja pilatesta/liikuntaa yksityistunteina sekä ryhmämuotoisesti.
Voit aloittaa harjoittelun ilmoittautumalla varauskalenterista haluamallesi peruskurssille.
Voit aloittaa myös yksityistunnilla tai sinulle sopivalla aloituspaketilla
.
Sovi fysioterapeuttien ja pilatesohjaajien yksityiskäynnit sähköpostilla info@pilatestapiola.fi tai soittamalla 045 135 6178.
Peruskurssin voit halutessasi varata ja maksaa suoraan varauskalenterin kautta. Yksityistunnista lähetämme laskun.
Varustaudu tunneille mukavilla treenivaatteilla ja sukilla. Mikäli sinulla on liukuestesukat, kannattaa ne ottaa mukaan. Kenkiä et tarvitse tunneillamme.

 

Aloituspaketti: Peruskurssi ja 5 kerran kortti viikkotunneille.

Seuraavat tunnit

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme

Palvelumme

pilatestapiola online tunnit

Online ja videotunnit

Online tunteina
mattopilates, Spiraalistabilaatio, faskiaharjoittelu, Fysio Circuit sekä yksityistunnit.

laitepilates tapoilassa

Matto- ja laitepilates

Pilates vahvistaa keskivartaloa, kohentaa ryhtiä ja parantaa lihastasapainoa, voimaa sekä liikkuvuutta.

pilates tunti tapiola

Spiraalistabilaatio

Spiraali-lihasketjujen avulla optimaalista ryhtiä, kävelyn tekniikkaa ja koordinaatiota sekä selän hyvinvointia.

PilatesTapiola

Circuit harjoittelu

Fysioterapeuttista yksilöllistä harjoittelua maks. 8 hengen ryhmässä.

fysioterapia tapiola

Fysioterapia

Kipua, vaivoja tai toiminnanhäiriö kehossa? Fysioterapialla aktiiviseksi jälleen.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa mobilisoidaan keho käyttäen apuna lihasten ja nivelten luonnollisia liikkeitä sekä liikeratoja. Hoidossa käsitellään koko tuki- ja liikuntaelimistö jalkapohjista kallonpohjaan saakka.

Hieronta

Hieronta

Rentouttava klassinen hieronta väliaineella, palauttava urheiluhieronta, passiiviset venytykset ja triggerpisteiden manipulointi.

modern nordic walking tapiola

Modern Nordic Walking

Kävelytekniikalla ja sauvojen käytöllä tehoa lenkille.

raskausajan pilates tunti

Äitiyspalvelut

Pidä huoli itsestäsi äitiyden eri vaiheissa! Löydät studiolta fysioterapeutin vastaanotot ja ryhmät äideille. 

synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus antaa tietoa ja auttaa sinua valmistautumaan tulevaan synnytykseen.

pilatesmatkat

Pilates matkat

Liikunnalliset lomat kotimaassa ja ulkomailla.

Skumppa pilates

Polttari-, pikkujoulu- ym. tunnit

Varaa ystäväporukallesi ryhmätunti!

Miksi valita PilatesTapiola

Harjoittelun hyödyt

Harjoittelusta hyötyvät meistä ihan kaikki; kuntoilijat, kuntoutettavat, synnytyksestä palautuvat äidit, istumatyöntekijät ja urheilijat.
Harjoittelu vaatii tarkkuutta ja säännöllisyyttä, mutta on samalla hauskaa ja palkitsevaa kun ”Ahaa-kokemuksia” alkaa tulla.

Tervetuloa löytämään tasapainoinen olo ja liikkumisen vapaus PilatesTapiolan tunneilla!

Parantaa ryhtiä ja lihastasapainoa ja vähentää niihin liittyviä rasitusvammoja.

Lisää liikkuvuutta, voimaa, kestävyyttä ja kuntoa. Se myös parantaa tasapainoa ja opettaa kehontuntemusta sekä hengityksen syventämistä.

Parantaa kävelyn ja muun liikunnan tekniikkaa ja koordinaatiota.

Helpottaa arjessa jaksamista ja parantaa työ- ja toimintakykyä. Tuo hyvää oloa liikkumisesta ja omasta kehosta huolehtimisesta.

You are only as young as your spine is flexible

Joseph Pilates
PilatesTapiola

Asiakaskokemus

Sanna on laaja-alaisesti osaava ammattilainen, joka osaa kuunnella jokaisen oppilaan yksilöllisiä tarpeita. Hän on lämmin ja huumorintajuinen ihminen, jonka tunneilla on aina hyvä tunnelma. Voin suositella Sannan tunteja lämpimästi!
Itselläni Sanna on ollut suurena apuna raskauksien jälkeiseen kuntoutukseen ja olen hänen avullaan löytänyt uudelleen kadonneen keskivartalon tuen. Pidän pilatesta myös erittäin hyödyllisenä harjoitusmuotona muita urheilulajeja tukemaan.

Lääkäri, kahden lapsen äiti, Espoo

Lääkäri, kahden lapsen äiti, Espoo

Ihana paikka ja mukava tunnelma.

Kolmen reformer-kerran jälkeen selkä tuntuu pitkästä aikaa ”normaalimmalta” ja henki kulkee helpommin. Lämmin suositus ihan jo muutaman kerran jälkeenkin.

Sanna on osaava, lämmin ja intensiivinen ohjaaja. Hän malttaa keskittyä kuuntelemaan erikoistarpeitani pilateksen suhteen. Vaikka polvessani on pitkälle kehittynyt artroosi kykenen täysipainoisesti harjoittelemaan ja kehittymään laitepilates tunneillani. Suosittelen Sannan yksityistunteja todella mielelläni.

Mia Ojanen

Mia Ojanen

Sannan pilates on vallan erinomaista liikuntaa. Paras tapa aloittaa torstaipäivä!!! Aamu käynnistyy niin lempeän herättelevästi ja pois lähtiessä on hyvä hiki. Kukin saa tehdä voimiensa ja kykyjensä mukaan. Ja mikä parasta. Kehitystä tapahtuu! Lihasvoima ja kehon hallinta kasvavat. Koko päiväksi tulee vahva olo. Suosittelen sydämeni ja keskivartaloni pohjasta.

Eija  Vilpas, näyttelijä

Eija Vilpas, näyttelijä

Helsingin Kaupunginteatterille on ollut äärimmäisen helppoa kun Sanna on tullut teatterille pitämään pilatestunteja kahdesti viikossa. Tanssijataustansa vuoksi Sanna osaa ottaa esiintyvien taiteilijoiden tarpeet huomioon, unohtamatta kuitenkaan niin  toimistossa kuin tekniikassakaan työskenteleviä. Harjoitteet ovat olleet innostavia, vaihtelevia ja yksilölliset tasot huomioonottavia. Sannan opetustyyli on rauhallinen ja ote ammattimainen. Voimme lämpimästi suositella Sannaa.

Helena Reilin

Helena Reilin

Sanna on ohjaajana erittäin asiantunteva, luova ja lempeästi kannustava sekä ihmisenä erittäin mukava ja huumorintajuinen. Hänen tunneilla on aina ihanan rauhallinen ja keskittynyt tunnelma ja kehon jumeista pääse melkein kuin huomaamatta tehokkaan treenin avulla. Olen ollut hänen asiakkaana jo kaksi vuotta ja sinä aikana olen saanut valtavasti apua ryhtiongelmiini sekä napakoittanut vatsalihasten erkaumaa, ja saan jatkuvasti uusia aha-elämyksiä siitä, miten saisi kehon toimimaan paremmin arjessa. Suosittelen lämpimästi!

Harjoittelu pienryhmässä Sannan ohjauksessa on ollut todella antoisaa ja kehittävää. Tunnilla saa aina yksilöllistä apua ja ohjausta. Harjoittelu on kokonaisvaltaista ja monipuolista. Kroppani on vahvistunut sekä pysynyt kunnossa ja tasapainossa. Voin lämpimästi suositella kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta, jotka ovat kehonhuollosta kiinnostuneita.

Räätälöityä henkilökohtaista ohjausta fysioterapeuttisessa pienryhmässä takana puolitoista vuotta, lisäksi silloin tällöin Reformer-tunti. Krooniset kivut voitettu aikaa sitten, minkä seurauksena oman fysioterapeutin palvelut käyneet lähes tarpeettomiksi. Konseptia voisi kuvata myös ryhmässä tapahtuvaksi personal trainer -palveluksi.

Nainen 60 v.

Nainen 60 v.

Parikymmentä vuotta erilaisista selkä- ja niskavaivoista kärsineenä pilates on ollut pelastukseni. Kolmen vuoden säännöllinen harjoittelu on vähentänyt kipuja ja kolotuksia ja parantanut kehotietoisuuttani. Osaan ja muistan jo parhaimmillani itsekin korjata huonoja asentojani myös arjessa.

Harjoittelun edetessä uudet liikkeet ovat tarjonneet lisähaasteita ja pitäneet yllä mielenkiintoa. Pienissä ryhmissä harjoittelu tuntuu turvalliselta ja miellyttävältä. Ja mikä parasta – ohjaajat pystyvät paimentamaan osallistujia hyvin yksilöllisesti ja tarvittaessa myös korjaamaan liikkeitä.

Persoonana Sanna on tinkimätön ammattilainen, joka tekee työtään lempein mutta varmoin ottein. Hänen tunneilleen on aina ilo mennä!

 

 

Hanna, rangan moniongelmainen

Hanna, rangan moniongelmainen

Olen käynyt Sannan tunneilla yli viiden vuoden ajan. Pilatesharjoittelusta on ollut korvaamatonta hyötyä kahdesta raskaudesta palautumiseen. Sanna on tarkka ohjaaja, joka tuntee hyvin esimerkiksi juuri raskauteen ja synnytyksistä toipumiseen liittyvät kehon haasteet. Olen saanut kehitettyä keskivartalon hallintaa, voimaa ja ryhtiä. En voisi kuvitella enää lopettavani harjoittelua.

Mia, kahden lapsen äiti, Espoo

Mia, kahden lapsen äiti, Espoo

PilatesTapiolassa toimii

äitiysfysio Espoo
modern nordic walking

PilatesTapiolan yhteistyökumppanit